Hebben jij en je partner een mediator in Alkmaar nodig? Hello Mediation helpt jullie in dat geval graag! Wij staan voor jullie klaar. Bijvoorbeeld wanneer jullie willen gaan scheiden in Alkmaar. Wanneer een huwelijk wordt beëindigd, is dit een verdrietige aangelegenheid. Jullie zijn immers ooit getrouwd met de gedachte dat dit voor altijd zou zijn. Soms loopt het leven echter anders en is het toch beter om te gaan scheiden. Misschien spelen er met deze scheiding een boel (nieuwe) emoties en gevoelens bij jullie beiden op. Denk aan verdriet, verwarring, boosheid, teleurstelling of woede. Dat is logisch en dat mag ook! Echter is het, het beste om ook in deze situatie te blijven samenwerken en het dialoog op een volwassen manier op te zoeken. Alleen op die manier voorkomen jullie een vechtscheiding en valt er voor iedere partij op een waardige manier wat te winnen. Met de hulp van onze mediator in Alkmaar gaan jullie op een goede manier uit elkaar. Dit voorkomt een hoop extra zorgen en stress.

Over onze mediator in Alkmaar

Met de hulp van de mediator in Alkmaar van Hello Mediation verloopt het scheiden in Alkmaar op een waardige, respectvolle en eerlijke manier. Wij houden altijd het oog op het gemeenschappelijk belang. Hierbij kunnen er allerlei diverse afspraken gemaakt worden; zowel over materiële als immateriële zaken. Tevens besparen jullie flink op de kosten met een mediator. Jullie hoeven niet beiden een scheidingsadvocaat in Alkmaar in te schakelen én er hoeft geen rechtszaak te komen. Tijdens de gesprekken die worden begeleidt door onze mediator, worden alle gemaakte afspraken vastgelegd in een rechtsgeldig convenant. Dit is niet alleen praktisch, maar ook fijn om later op terug te kunnen wijzen wanneer iemand de gemaakte afspraken vergeet of niet na blijkt te komen. Zo’n dergelijk convenant noemen we ook wel een echtscheidingsconvenant. Zaken die hierin opgenomen kunnen worden gaan ondermeer over financiën, pensioen, inboedel, de woning en kinderen. Want zijn er gezamenlijke kinderen? Dan is het vooral voor hen belangrijk dat de ouders op een respectvolle en nette manier uit elkaar gaan. Zij mogen de minste last ondervinden van jullie scheiding in Alkmaar! Een scheidingsconvenant is op maat gemaakt; want geen een scheiding is hetzelfde.

Voordelen van onze mediation in Alkmaar

Besluit je onze mediation in Alkmaar in te schakelen? Dan halen jullie hier beiden veel voordelen uit. Allereerst kunnen jullie op een normale manier met elkaar in gesprek blijven gaan. Hiermee behouden jullie een fatsoenlijke relatie, waarbij er ruimte is voor elkaars mening! Tevens behouden jullie zelf de regie over oplossingen. Tot slot verloopt de scheiding sneller en goedkoper. Het is allemaal al lastig genoeg; dus waarom zouden jullie het moeilijker maken dan het al is? Door onze mediation gaan we misverstanden zoveel mogelijk uit de weg. Naar beiden partijen wordt er goed geluisterd, om tot een mooie middenweg te komen waar iedereen tevreden mee is. Jullie sluiten het huwelijk op deze manier op een waardige en mooie manier af; ondanks het verdriet wat er misschien toch bij komt kijken. Hello Mediation staat graag voor jullie klaar, daar kunnen jullie op bouwen!

Contact opnemen Kostenindicatie aanvragen